Coaching en bijlessen

Waarmee kunnen we jou helpen?

Cursussen

Voor elke cursus uit de vliegtuig-, helikopter- of drone-opleiding kan je bijles nemen. Wij helpen jou met de moeilijke hoofdstukken en brengen jouw luchtvaartkennis op niveau.

Navigatie en oefeningen

Navigatie is een van de moeilijkste cursussen, zeker door de hoeveelheid rekenoefeningen. Wij hebben talloze oefeningen en rekenen graag met je mee.

Navigatiecomputer

De navigatiecomputer is wat blijven steken in de 20e eeuw, maar je moet 'm nog steeds kunnen gebruiken op het theorie-examen. Wij hebben een groot demo-model in onze klas en onthullen met plezier zijn geheimen.

Ingangsexamens Piloot bij Defensie

Lijkt het vliegen met een F-16, C-130 of NH-90 jou wat, maar zie je op tegen de examens en de opleiding tot piloot bij Defensie? Wij bereiden jou voor op de grote examendag.

Ingangsexamen Luchtcadetten van België

Je bent vijftien, zestien jaar en een zweefvliegopleiding bij de Koninklijke Luchtcadetten van België spreekt jou wel aan? We bereiden jou voor op de ingangsexamens.

Examenvoorbereiding

Heb je jouw studie afgerond, maar denk je dat je nog niet klaar bent voor het theorie-examen? Voor elke categorie hebben wij honderden voorbeeldexamenvragen en kunnen we jou klaarstomen voor het examen.

Krijg je dat ene hoofdstuk maar niet onder de knie?

Contacteer ons nu voor een individuele coaching-sessie!